top of page
Foto's website SANO Livin' (2).png

COACHING

"Ik heb graag extra begeleiding. Een stok achter de deur om mijn levensstijl te verbeteren"

Weet je niet goed hoe je van start kan gaan, of heb je graag extra ondersteuning om je levensstijl aan te pakken? Dan kunnen we je helpen met Personal Training of Leefstijlgesprekken (met voedingsadvies). Al deze afspraken gebeuren 1 op 1 en zijn geheel op jouw doelen en noden gericht.  
Wij hechten belang aan een persoonlijke aanpak en touch. Je lichaam verdient het om in goede handen te zijn van onze professionals. Je wordt dus in de beste omstandigheden begeleid en opgevolgd
Dit is onze meest persoonlijke begeleiding.

Coaching: Diensten
PT in de gym5.jpg
Naamloos.jpg
6.png

PERSONAL TRAINING

We starten met een kennismakingsgesprek waar we achterhalen wat je wil bereiken en waarom. We brengen je noden in kaart en bekijken welk aanbod het beste bij je past. Vervolgens geniet je van 1 op 1 workouts samen met je coach die je als geen ander weet te motiveren. Stap voor stap kom je dichter bij je doel.

Personal Training kan zowel in de SANO Livin', in de SANO Studio's of aan huis

VOEDINGSADVIES

De SANO Diëtist achterhaalt je doelen en bekijkt je huidige voedingspatroon. Samen maken jullie gerichte stappen naar je lichaamsdoelstellingen. We werken naar een evenwichtige voeding waar gerust nog ruimte is voor minder gezonde voedingsmiddelen. Onze missie is de SANO klant om te vormen tot een bewuste bourgondiër.
Het eerste gesprek duurt een uurtje. Opvolggesprekken duren doorgaans 30minuten.

LEEFSTIJLGESPREK

Met de SANO Leefstijlgesprekken word je begeleid door coachingsgesprekken. We starten met een uitgebreid intakegesprek en screening. Hierna volgt een opstartschema waarmee je zelf aan de slag kan in de SANO Gym of daarbuiten. Je wordt op regelmatige basis opgevolgd door gesprekken met je coach om je bij te sturen waar dat nodig is.

Coaching: Diensten
bottom of page