top of page

zo 17 sep

|

Ternat

SANO Livin' Opendeurdag 17 september

Ontdek onze groepslessen en ervaar het unieke SANO Livin' concept. De lessen zijn gratis uit te testen voor nieuwe leden van SANO Livin'.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
SANO Livin' Opendeurdag 17 september
SANO Livin' Opendeurdag 17 september

Tijd en locatie

17 sep 2023, 09:00 – 13:00

Ternat, Assesteenweg 430, 1741 Ternat, België

Gasten

Over het evenement

SANO Livin' Opendeurdagen, de perfecte gelegenheid om onze groepslessen uit te proberen!

Zondag 17/9

----------------

9-10: SANO Circuit

10-11: SANO BBB en Boks

11-12: SANO Cardio Core

12-13: SANO Pilates

Tickets

 • SANO Circuit 9u-10u

  Sporten en bewegen is iets voor heel het lichaam en dit gebeurt voor iedereen op een andere intensiteit. Daarom hebben we uithouding, core, evenwicht, spieractivatie samengevoegd in een circuitvorm uitvoerbaar voor ieders niveau. Daarom is deze les is zowel voor beginners als gevorderden.

  € 0,00
 • SANO BBB & Boks 10u-11u

  Deze groepsles biedt de ideale mix tussen een BBB workout en boks. We wisselen krachtoefeningen voor buik, billen en benen af met boksen. De ideale les als je deze delen van je lichaam wil verstevigen, aan je conditie en fitheid wil werken en je je graag uitleeft met onze bokshandschoenen. Deze les is toegankelijk voor iedereen.

  € 0,00
 • SANO Cardio Core 11u-12u

  De ruggenwervel is het meest complexe gewricht in ons lichaam. Daarom houden we dit gewricht graag sterk en gezond. SANO Core Cardio is een groepsles met aandacht op de buik, rug- en heupspieren waarbij we eveneens de conditie verbeteren. We werken in verschillende niveau's waardoor deze les toegankelijk is voor iedereen.

  € 0,00
 • SANO Pilates 12u-13u

  SANO Pilates is een groepsles met lage impact waarbij we inzetten op correcte houdingen. We focussen op versteviging van de core spieren, verbetering van de mobiliteit en flexibiliteit met extra aandacht op correcte ademhaling. Deze les wordt goed opgebouwd zodat ze toegankelijk is voor iede SANO Core Cardio is een groepsles met aandacht op de buik, rug- en heupspieren waarbij we eveneens de conditie verbeteren. We werken in verschillende niveau's waardoor deze les toegankelijk is voor iedereen.

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page