top of page
20230228_200900.jpg

GROEP

"Ik haal energie uit een groep terwijl een coach aangeeft wat we mogen doen"

Het aanbod GROEP bestaat uit 7 groepslessen. Iedere groepsles bevat een vaste structuur van een degelijke opwarming, een doordachte mix van oefeningen en een cooling down. De lesgevers zijn kenners in het vak waardoor je in alle vrijheid kan deelnemen.

De groepslessen beperken we tot maximaal 16 deelnemers om de kwaliteit te vrijwaren. 

Opgelet, voor iedere groepsles dien je je eerst te registreren via de SANO App. Heb je nog geen SANO App, neem dan contact op.

Je kan onze lessen volgen met een beurtenkaart of met een All In Abonnement waarmee je ook toegang hebt tot de Open Gym.

Heb je je les geboekt? Dan heb je ook hebt recht op toegang tot de SANO Livin' buiten het uur van deze les

GROEP

Ontdek hieronder ons huidig aanbod. Tijdens schoolvakanties kan het aanbod afwijken, raadpleeg daarom steeds de SANO App.

SANO Circuit SANO Livin Wambeek Ternat Fitness.png

SANO CIRCUIT

Maandag 10-11 uur

Maandag 19:30-20:30 uur

Dinsdag 20-21 uur

Zaterdag 9:45-10:45 uur

Sporten en bewegen is iets voor heel het lichaam en dit gebeurt voor iedereen op een andere intensiteit. Daarom hebben we uithouding, core, evenwicht, spieractivatie samengevoegd in een circuitvorm uitvoerbaar voor ieders niveau. Daarom is deze les is zowel voor beginners als gevorderden. 

2023 - Sano36HR.jpg

SANO BBB & Boks

Woensdag 20-21 uur

Deze groepsles biedt de ideale mix tussen een BBB workout en een funboks workout

We wisselen krachtoefeningen voor buik, billen en benen af met boksen. De ideale les als je deze delen van je lichaam wil verstevigen, aan je conditie en fitheid wil werken en je je graag uitleeft met onze bokshandschoenen.

Deze les is toegankelijk voor iedereen.

SANO Pilates SANO Livin' Wambeek Ternat.png

SANO PILATES

Donderdag 18:45-19:45 uur

SANO Pilates is een groepsles met lage impact waarbij we inzetten op correcte houdingen. We focussen op versteviging van de core spieren, verbetering van de mobiliteit en flexibiliteit met extra aandacht op correcte ademhaling. Deze les wordt goed opgebouwd zodat ze toegankelijk is voor iedere deelnemer, ongeacht je fysieke conditie of ervaring.

SANO Core2.jpg

SANO CARDIO CORE

Donderdag 20-21 uur

De ruggenwervel is het meest complexe gewricht in ons lichaam. Daarom houden we dit gewricht graag sterk en gezond. 

SANO Core Cardio is een groepsles met aandacht op de buik, rug- en heupspieren waarbij we eveneens de conditie verbeteren. We werken in verschillende niveau's waardoor deze les toegankelijk is voor iedereen.

bottom of page