top of page
Kinesitherapie SANO Livin Ternat.png

KINÉPRAKTIJK SANO LIVIN'

Een blessure opgelopen? SANO Livin’ en KineWambeek slaan handen in elkaar voor een samenwerking. Zowel bij SANO als bij KineWambeek is de meerwaarde van een multidisciplinaire samenwerking groot. We streven naar een samenwerking met een vlotte doorstroming van patiënten op het einde van hun revalidatie naar SANO Livin’.

 

Door de grote ruimte bij SANO Livin’ kan er door kinesisten actiever worden ingezet op uitgebreide oefentherapie. Een blessure opgelopen? Dan ben je bij deze fitness aan het juiste adres. Zo kan je na de revalidatie makkelijke doorstromen naar open gym, groepslessen of personal training indien je dit wenst.

2022 - Sano Livin5HR.jpg

TEAM

RIEN VAN ASBROECK

Bij Rien van KineWambeek kan je voor kinesitherapie in de SANO Livin’ terecht op maandag tussen 12u-20u, woensdag tussen 15u-19u en vrijdag tussen 16u-20u (enkel op afspraak rienvanasbroeck@gmail.com of 0476/368410 of www.kinewambeek.be. Rien zijn specialiteiten zijn sportrevalidatie, sportletselpreventie en sportscreening. Met speciale interesse in schouder-, knie- en enkel/voetaandoeningen. Je kan hem ook terugvinden in Wambeek (Doelstraat 58) in de praktijk van Peter Dierickx.

bottom of page