top of page
Foto's website SANO Livin' (8).png

SPORTMASSAGE IN SANO LIVIN'

Ondanks wat de naam sportmassage doet vermoeden, is deze niet enkel bestemd voor sporters of atleten. Sportmassage verwijst eerder naar een deep tissue massage waarbij er intensief en diep in de spieren wordt gemasseerd. Eline zal rekening houden met jouw grenzen en de intensiteit aanpassen indien nodig.


Bij aanvang van de sessie wordt er eerst de tijd genomen om te luisteren naar jouw verwachtingen en wordt er besproken waar jij op dat moment de meeste behoefte aan hebt. 


Er gaat niet enkel aandacht naar de sportmassage an sich, er wordt daarnaast namelijk ook rekening gehouden met het totaalplaatje (mind, body, soul). Daarom wordt er gewerkt met natuurlijke producten die geen hormoonverstorende stoffen bevatten. Tijdens de massages wordt er gebruik gemaakt van kokosolie gearomatiseerd met essentiële oliën. Hiermee trachten we het lichaam en geest weer in balans te brengen.

ELINE

22.png

ELINE VAN ZEEBROECK

Naast de opleiding sportmassage heeft Eline ook het diploma kinesitherapie en heeft ze zich bijgeschoold tot personal trainer.

Bij Eline kan je voor een sportmassage in de SANO Livin’ terecht op donderdag vanaf 17u en vrijdag overdag. (enkel op afspraak 0493/559351)
Een sportmassage kan voor verlichting zorgen en zorgt voor een versnelde recuperatie na fysieke inspanning. 

Tarief: 
30 minuten - €35
60 minuten - €65

bottom of page