top of page

SANO Loopt 2023

Ben jij iemand die graag de loopschoenen van onder het stof wil halen, maar niet goed weet hoe eraan te beginnen? Of het niet leuk vindt om alleen te lopen? Dan is SANO Loopt iets voor jou!

Op zondag 10 september 2023 gaat de dertiende editie van SANO Loopt van start. Een 11 weken durende Start To Run in Ternat en Schepdaal, waarbij SANO de krachten bundelt met joggingclub ‘BrasserRunners’.

 

Gedurende deze periode krijgen jullie op zondag (Schepdaal, 9u15) en woensdag (Ternat, 19u30) een opbouwende looptraining met een opwarming (inclusief functionele oefeningen), een kerngedeelte en een cooling down.

 

De trainingen worden verzorgd door gepassioneerde en ervaren trainers. De motiverende groepssfeer krijg je er zomaar bij!

Met SANO Loopt hebben we één duidelijk doel voor ogen: jullie onafgebroken (en op eigen tempo) 5 kilometer laten lopen tegen het einde van het traject. 

Ik schrijf in!
Schrijf je vandaag nog in via deze link en laat het avontuur beginnen! 🎉
 

Vergeet niet je vrienden en familie uit te nodigen om ook mee te doen. Samen maken we van deze 13de editie een onvergetelijke ervaring!

Tot snel op het parcours! 🏁

bottom of page