top of page
2023 - Sano253HR.jpg

PRAKTIJK TE HUUR

Klaar om jouw droompraktijk te realiseren? Ontdek de perfecte ruimte om jouw passie voor sportmassage tot leven te brengen!

Onze hoogwaardige praktijkruimte, nu beschikbaar voor verhuur, biedt een unieke kans voor ondernemende geesten in de wellnessindustrie. Met een ideale locatie in Ternat en een uitnodigende sfeer, is dit de ideale plek om jouw eigen succesvolle praktijk op te bouwen.

De praktijkruimte is ontworpen met aandacht voor detail en biedt alles wat je nodig hebt om jouw klanten te verwelkomen en te behandelen. Met een ruime en sfeervolle wachtruimte, comfortabele behandelkamers en moderne voorzieningen, straalt deze praktijkruimte professionaliteit en kwaliteit uit.

Je profiteert ook mee van onze bloeiende gemeenschap van sporters in de omgeving. De praktijk is strategisch gelegen op de locatie waar SANO Livin’ is gevestigd. Een gym met persoonlijke aandacht voor zijn leden. Dit biedt een stroom van potentiële klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige sportmassagebehandelingen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen. Mailtje naar info@sanopt.be of 02 311 30 11.

bottom of page