top of page

Workshop "stevige boezem" in samenwerking met Cups Lingerie

Toen @cupslingerie ons vroeg om op de Dag van de Klant een workshop genaamd "Borstspieren Versterken" te verzorgen, hebben we uiteraard met enthousiasme ingestemd.


Niets geeft ons meer voldoening dan mensen in beweging te brengen en onze kennis met hen te delen. Het hoofddoel van deze workshop bestond erin om waardevolle informatie te verstrekken over het versterken van de borst- en rugspieren.


Het onderwijzen over rugspieren was een essentieel onderdeel, gezien vrouwen met een grotere cupmaat vaak geconfronteerd worden met rugklachten.

Onze workshop begon met een beknopte theoretische inleiding, waarin we de anatomie van de betrokken spieren kort bespraken. Vervolgens stapten we over naar de praktische toepassing. Hier hebben we elke oefening gedetailleerd uitgelegd, inclusief mogelijke variaties.


Uiteraard kreeg het interactieve aspect ook de nodige ruimte: de deelnemers konden de oefeningen zelf uitproberen, en we stonden klaar om al hun vragen te beantwoorden.


Onze SANO coach Jilke heeft enorm genoten van deze middag met enthousiaste dames! Onze oprechte dank gaat uit naar Cups lingerie voor deze waardevolle kans.


Heb je zelf makkelijk last van schouder-, rug- en nekklachten omwille van een grote boezem? Laat je begeleiden door ons SANO Team om de juiste spieren op te trainen en deze klachten tegen te gaan.
30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page